OM OSS

Falkenbärgaren startades som enskild firma 1 november 1998 under namnet RH Transport. Då var det ett dragbilsåkeri med en bil. Inriktningen ändrades 2002 då första biltransporten köptes in. 2006 omvandlades RH Transport till ett aktiebolag och namnet ändrades till Rashtrans (Rasmus, Anton, Simon Hemmingsson, Transport). Fram till 2016 var huvudsysslan biltransporter och under dessa åren utökades flottan till som mest fyra biltransporter.

Efter att ha kört lastbil i 18 år behövdes en förändring, så januari 2016 kom hyrbilarna in i bilden. MABI kom till Halland. I och med hyrbilarna kom jag i kontakt med Leif och Mats som drev Falkenbärgaren HB. Efter lite diskussioner började tankarna om att ta över verksamheten. 2017-06-15 var allt klart och Rashtrans blev Falkenbärgaren AB.

Denna spännande resan har bara börjat. Vi hoppas på att en helhet ska infinna sig, att få ihop alla tre verksamheterna till en. Vår förhoppning är att ett samtal till oss ska kunna lösa kunders problem vare sig det är stort eller smått. Bärgning, hyrbil eller transport, vi löser det.